SUPEAN TARINA

SUPEAn brändin takana on tamperelainen Suvi, yrittäjä, valokuvaaja ja rescuekoiran mami. Erilaiset kukat ovat aina kiehtoneet minua ja ne toimivat inspiraation lähteenä valokuvaukseen.

Kuljen kamera kaulassa millon missäkin ja olen harrastanut valokuvausta jo useamman vuoden, mutta havahduin siihen, kuinka kameran muistikortti täyttyi jatkuvasti kukkien kuvista. Leikkokukkia maljakossa, villinä rehottavia tienvarsikukkia ja jopa puutarhan valtaavat rikkakukat saivat uuden elämän kamerani edessä. Kuvat eivät kuitenkaan ole perinteisiä, hempeitä kukkakuvia, vaan kuvien tummat sävyt luovat niihin erikoisen ja maagisen tunnelman. Inspiraatio SUPEAan sai alkunsa ainutlaatuisesta hetkestä, kun auringonsäteet osuvat kukkaan luoden uniikin kuvan. Siinä hetkessä on taikaa ja sen hetken haluan vangita Supean taidejulisteihin.

Intohimo ainutlaatuisen valokuvaustyyliin kasvoi pian haaveeksi omasta brändistä. Muutaman vuoden suunnittelu- ja kehitystyön sekä läheisten kannustuksen ansiosta syntyi SUPEA.